Voor mensen met coeliakie is Valencia een fijne plek. Er zijn namelijk genoeg leuke eettentjes te vinden met een sin gluten menukaart. We hebben een aantal heerlijke glutenvrije restaurants in Valencia voor je uitgezocht die je kan bezoeken. Glutenvrij eten in Valencia hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Lees verder en qué aproveche!

La Pappardella is een Italiaans glutenvrij restaurant in Valencia waar je geniet van een heerlijke pasta of pizza. De kracht van dit restaurant is zijn grote glutenvrije menukaart. Er is keuze genoeg. En dat voor een zeer schappelijke prijs. Wat ons betreft is dit glutenvrije restaurant in Valencia een must voor liefhebbers van Italiaans eten. Mooi meegenomen is de centrale locatie in de stad en het gezellige terras.

la-pappardella-valencia

Glutenvrij menu bij Bodega Casa Montaña

Een van onze favoriete glutenvrije restaurants in Valencia. Casa Montaña is ook zeer geliefd bij de inwoners. Ze staan bekend om hun lekkere tapas, gezellige sfeer en authentieke uitstraling (houden wij van). Voor de glutenvrije eter is er de speciale menukaart beschikbaar. Zo kun je onder andere glutenvrije patatas bravas eten. Wij hebben ze geprobeerd. Hoe we het eten hier vonden? Lees er meer over in onze blog over Bodega Casa Montaña.

patatas bravas casa montaña

Glutenvrij brood en andere tapas bij Casa Carmela

Wij zijn fan van authentieke paella en deze kun je heerlijk glutenvrij eten bij Casa Carmela. Dit traditionele restaurantje vind je dichtbij het strand van Valencia en blinkt uit in zijn kwaliteit, authenticiteit en traditie.

Bij Casa Carmela kun je naast paella ook kiezen voor andere lekkere Valenciaanse glutenvrije hapjes. Er zijn genoeg vis- en groentegerechten beschikbaar. Ook het glutenvrije brood smaakt goed. Lees meer over Casa Carmela in onze blog over de lekkerste paella restaurants in Valencia.

glutenvrije paella

Het beste glutenvrije ontbijt in Valencia

Geen restaurant maar hij mag niet ontbreken in de lijst met glutenvrij eten in Valencia: Dulce de Leche. Dit hippe koffietentje is niet weg te denken bij de locals. Volgens sommigen zelfs de beste koffietent van Valencia. Naast koffie biedt Dulce de Leche lekkere taartjes, gebakjes en zoetigheden aan. Wij raden je de framboos cheesecake aan (zie ook onze foto). Niet alles is glutenvrij, maar er zijn genoeg glutenvrije opties. Zowel zoet als hartig.

Dulce de Leche is te bezoeken op twee locaties locaties in Valencia. Naar onze mening is Dulce de Leche in Ruzafa de leukste. Vooral omdat Ruzafa bruist van de gezelligheid en kunst.

Terug navigeren naar restaurants of lokale specialiteiten.

dulce de leche ruzafa