Bij het plannen van je reis naar Valencia is het kiezen van een comfortabel en goed hotel van essentieel belang. We zetten de populairste hotels voor je op een rijtje, en informeren je waar je op moet letten wanneer je een hotel uitkiest.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van deze hotels

Interesse in één van bovenstaande hotels? Dan kun je hieronder de laatste prijzen en beschikbaar checken:

Waar moet je op letten bij het kiezen van een hotel in Valencia?

Locatie: Overweeg welke delen van Valencia je wilt verkennen. Wil je dicht bij bezienswaardigheden, winkelgebieden, restaurants of het strand verblijven? Kies dan een hotel dat gunstig gelegen is ten opzichte van de plaatsen die je wilt bezoeken.

Voorzieningen: Check de voorzieningen die het hotel biedt. Denk aan zaken als gratis wifi, airconditioning, parkeergelegenheid, een fitnessruimte, een zwembad of een spa.

Recensies en beoordelingen: Lees beoordelingen en recensies van eerdere gasten om een idee te krijgen van de ervaringen van anderen. Dit kan je helpen bij het beoordelen van de kwaliteit van de service, de hygiëne, het comfort en andere aspecten van het hotel.

Prijs: Bepaal je budget en zoek naar hotels die binnen dat budget vallen. Vergelijk prijzen en kijk of er speciale aanbiedingen of kortingen beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat de prijs vaak varieert afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Vaak is het zo dat hoe eerder je boekt, hoe beter de prijs is.

Meer lezen over hotels in Valencia? Lees dan één van onze hotelgidsen

Wil je een hotel dichtbij de belangrijkste attracties van de stad? Kies dan een hotel in het centrum. Hier kun je op loopafstand de hoogtepunten van Valencia bezoeken.

> Hotels in het centrum van Valencia

Wil je wakker worden met een zeebries in je gezicht? Lees dan onze gids over hotels aan zee. Hier ontdek je de beste overnachtingen aan het strand.

> Hotels aan zee in Valencia